Landbrukshelga arrangeres 26.-27.januar 2013 på Hurdalsjøen Hotell i Hurdal. Akershus Sau og Geit er stolte av å presentere et kurs på sau. Dette har vært etterspurt de siste årene. 

MÅLGRUPPE: Kurset er åpent for alle som er interessert i å lære mer om sau, uansett alder eller bakgrunn. Vi ønsker både deg som er ny i saueholdet og deg som har drevet med sau i mange år velkommen på kurs.

FORMÅL:Gi praktisk kunnskap du kan ta med deg hjem og benytte for å forbedre egen besetning eller bruke som en innføring hvis du vurderer å begynne med sau.

OPPSUMMERT INNHOLD: Kurset vil ha fokus på hovedsakelig tre fagområder: fôring, avl og helse. Økonomi vil gå som en rød tråd gjennom hele kurset. Grovfôrkvalitet, sluttfôring av lam, praktisk avl, holdbarhet på søyer, rekrutteringskostnad, sjukdommer, helse på beite og forebyggende helsearbeid er viktige elementer som vil bli diskutert. Vi legger opp til gode muligheter for diskusjon og erfaringsutveksling mellom deltagere og foredragsholdere.

På landbrukshelga arrangeres i år følgende kurs (forutsetter minimum 10 påmeldte for at kurset skal bli):

Eierskifte
Unge Bønder
Landbrukspolitikk
Sauehold
Lønnsomhet i mjølke- og kjøttproduksjon
Våtere og villere - agronomi og energi
Bonden som bedriftsleder
Autorisasjonskurs Plantevern - Fornyingskurs
Eldre bygninger i landbruket - søkand om tilskudd
Økt lønnsomhet i nye næringer
Med en smak av Oslo og Akershus - Regional Matkultur inviterer til kurs og matglede

Her kan du med andre ord ta med hele familien på kurshelg :)

Mer info og program for samtlige kurs finner du HER.

Påmelding innen 7.januar 2013 gjør her HER.

Har du spørsmål til kurset, helga eller påmelding? Ta kontakt med kursansvarlig Mina Sjuve (tlf 48 20 59 84 eller per e-post mina.sjuve@hotmail.com) eller kontaktpersonene for selve helga som du finner i linkene her på siden.