I løpet av våren har vi gjennomført flere aktiviteter. Vi begynte i mars med grilling av lam utenfor Kiwi i påsken, nærmere bestemt lørdag før palmesøndag. Deretter var det tur til Østerdalen for å se på fjøs og gjeterhund, besøk på Søberg gård for å spise lam til middag mm. Fjøsmøte på Vestad sammen med Ringebu, og vårmøte sammen med Ringebu og Øyer-Tretten sau & geit ble arrangert i begynnelsen av april. Samarbeid er spennende, og over 60 personer møtte fram på Tunet 9. april. Gode foredrag fra Findmy, Mattilsynet og Tor Håkon gjorde dette til et godt og interssant møte. På Vestad lærte vi bla om avlivning av sau, lammingsutfordringer mm ved Vet Mari Berge, og Hans tok for seg fôring og stell.

I lamminga var det som vanlig lammekaffe på Tunet. Dette er en gjentagende suksess, og ikke minst en god pause fra lamminga. 

Nå er det som nevnt beiteslipp som står for tur, så da gjenstår det å ønske sauen god tur til fjells og ikke minst en "fredfull" beiteseong. Har du gode beitebilder og ode opplevelser oppfordrer vi dere til å send mail på knut@fjossystemer.no

Bilder fra vårens arrangementer finner du her