Norgesserien 2012 består av tre parallelle prøvehelger og ei finalehelg.

 

Av de seks innledende prøvene, teller de fire beste. De 35 beste hundene etter de innledende prøvene er kvalifisert til finalehelga.

 

Alle innledende prøver skal ha momentene deling og/eller singling, og fortrinnsvis med merka dyr. ”Bjølling” tas i bruk hvis det er nødvendig for å få gjennomført prøven. Dette avgjøres av dommeren i samråd med arrangøren.

 

Det skal ikke arrangeres andre prøver på samme arenaen den siste måneden før det skal holdes norgesserieprøve,

 

PÅMELDING:

Gå inn på denne linken for påmelding: www.gjeterhund.nsg.no. Ved webpåmelding får du et referansenummer som du bruker ved betaling. Det er satt et tak på 55 hunder pr prøve for de to første helgene og et tak på 40 deltakere for den tredje helga.

 

Betaling til konto: 2085.07.49095

 

All påmelding til Norgesserien skjer til NSG via webpåmelding. Arrangørene får ei liste med påmeldte fra NSG. Arrangørene trekker startrekkefølgen. Betaling av startkontingent skjer til Norgesseriens konto. Arrangørene får så overført sin andel av startkontingenten (Sum kontingent – prøveavgift til NSG og penger til fellespremiering).

 

Påmeldingstidspunktet avgjør hvem som er påmeldt. Betaling må være registret sju dager etter påmelding. Hvis ikke blir påmeldinga slettet, og reservene får plassen.

 

Påmelding er etter ”først til mølla prinsippet”. Følgende gjelder ellers:

1.      Maks tre hunder pr. fører. Hvis plass, åpnes det for flere hunder pr. fører

2.      Innbetalt startkontingent betales ikke tilbake, uansett grunn.

3.      Arrangørfylket får anledning til å melde på sine deltagere før påmelding åpner generelt. Dette vil aktuelle fylker få informasjon om.

4.      Det tas ikke hensyn til fylker som vil bruke Norgesserieprøver som uttak til NM.

5.      Førere bosatt i Norge har prioritet. Utenlandske førere kan delta hvis det er plass