Fatlandcupen har sine innledende runder på lørdag og søndag, 24. og 25. august. Dommere blir Jacob Vetrhus (lørdag) og Hartvig Johnsen (søndag). Adresse for dagene er hos Sven Kverneland, Kvednalandsbakken 2, 4355 Kvernaland.

Finalen arrangeres lørdag, 16. november, også dette hos Sven Kverneland. Dommer er ikke fastsatt enda. 

Cupen er for deltakere hjemmehørende i Vest-Agder, Rogaland og Hordaland. Ekvipasjer fra disse fylkene vil derfor bli prioritert. Det er en begrensning på tre hunder pr. fører, men det fylles på med flere hunder fra de nevnte fylkene om det er plass, før det tas inn hunder fra andre fylker. Det er en begrensning på totalt 50 ekvipasjer per innledende runde. 

De åtte beste ekvipasjene fra lørdag og de åtte beste fra søndag, som ikke allerede har kvalifisert seg på lørdagen, går videre til finalen i cupen.  I finalen blir det dobbelhent og sortering.

Påmelding

Her er påmeldingsskjemaet for innledende runde - lørdag.  (Påmeldingen er nå stengt).

Her er påmeldingsskjemaet for innledende runde - søndag. (Påmeldingen er nå stengt).

Her er påmeldingsskjema for finalen. (Lenke publiseres etter de innledende rundene).

Påmeldingsfristen for innledende runder er 15. august, men det kan bli fullt før påmeldingsfristen. Da opprettes venteliste. 

Deltakeravgift på 300,- skal først betales når deltakerplass er bekreftet, og må være betalt innen oppstart konkurransedagen. 

Startlister

Her er startliste for innledende runde - lørdag 

Her er startliste for innledende runde - søndag

Dommergjennomgang skjer kl 08:45, og første ekvipasje starter kl 09, begge dager. 

Resultater

Her er resultatliste for innledende runde - lørdag (Googleskjema - Resultatene oppdateres etterhvert) 

Her er resultatliste for innledende runde - søndag (Googleskjema - Resultatene oppdateres etterhvert)

Finale

De åtte beste fra første innledende runde og de åtte beste fra andre innledende runde (som ikke kvalifiserte seg dagen før) er kvalifiserte til finalen lørdag, 16. november. Oversikt over de kvalifiserte finner du her