Avreise fra Jæren onsdag 24. juli, ned kysten til Egersund og videre langs E39 til Tønsberg. Underveis blir det stopp for å spise lunsj og strekke på beina. Etter ankomsten på hotellet i Tønsberg utpå ettermiddagen, er det tid til en liten siesta før middagen kl. 19.00.

Norges eldste by
25. juli skal vi se Tønsberg by, og møter vår lokalguide i resepsjonen kl. 10.00. Tønsberg er Norges eldste by, og vi skal høre om dens historie. I tillegg skal vi besøke Nøtterøy, Tjøme og dra helt ut til svabergene på Verdens Ende. Tilbake på hotellet har vi hele ettermiddagen til egen disposisjon før vi møtes til middag kl. 19.00.

Flest soldager
Fredag 26. juli kjører vi til Stavern, og får omvisning av en lokal guide. Dette er byen her i landet med flest soldager i året. Også her får vi litt tid på egen hånd, før vi drar tilbake til hotellet og middag kl. 19.00.

Båttur og revy
Lørdag er det lagt opp til båttur i skjærgården omkring Tønsberg på formiddagen, og deretter litt tid til egen disposisjon før middag kl. 17.30. Deretter har vi billetter til showet ”Mitt liv som Elsa” med Elsa Lystad i hovedrollen som seg selv. Stykket spilles på hotellet og starter kl. 19.30. Turprisen inkluderer showet. Om du ikke vil være med, må du gi beskjed om dette ved påmeldingen. Da blir turen også 500 kroner billigere.

Hjem via Nissedal
Søndag 28. juli reiser vi hjem etter en god frokost på hotellet. For å få sett mest mulig kjører vi en annen vei tilbake enn den vi kom. Vi legger turen om Nissedal i Telemark, hvor vi har tid til å besøke Z-museet, som har en flott utstilling av 50- og 60-tallshjem, som mange sikkert vil kjenne seg igjen i. Turen går videre over Suleskaret og hjem. Middag underveis. Beregnet ankomst Jæren om ettermiddagen/ tidlig kveld.

Prisen
på turen avhenger av hvor mange som melder seg på.
Følgende priser gjelder per person i dobbeltrom:
Ved 15-20 påmeldte: kl. 7.175,-
Ved 20-25 påmeldte: kl. 6.290,-
Ved 25-30 påmeldte: kl. 5.760,-
Ved 30-35 påmeldte: kl. 5.410,-

Enkeltromstillegg kr. 1.080,-

Billettene til showet kan ikke refunderes etter påmelding.