Styret i Sør-Trøndelag gjeterhundlag  (STGL) har bestått av:

- Kjell Olav Hoel, leder

- Tomas Rømma, nestleder

- Hege  Vagnild, sekretær

-Sissel Kvam Ulvin, kasserer

Malin Bratt Staverløkk, styremedlem

Torill Hindsverk, vara

 

Årsmøte 2016 ble holdt på Støren veikro den 23.01.2017. Styret har i 2017 hatt tre styremøter, vara på alle styremøter. Saker er også behandlet via e-post mellom styrets represetanter. 

Saker som styret har jobbet med er:

- Weekendkurs og uttaksprøver til NM. Uttaksprøver tar mye av tiden i styret, det oppfordres til at det arrangeres flere prøver til NM uttak rundt om i fylket.

Det var  i 2017 arrangert 5 prøver rundt om i fylket. Det er vanskelig å få lokkallag til å arrangere, men det må jobbes en del rundt dette for å få det på plass.

Weekendkurset ble i 2017 arr. på Blåskogvatnet på Hitra, helga 24.-25.juni. Det ble avsluttet med prøve på søndag. Grunnet kort frist for påmelding var det ikke så mange som ble påmeldt, men de som var tilstede var fornøyd med ett bra arr.Styret i STGL må ta en del av skylden, da det var endel fram og tilbake med hvor kurset skulle holdes.

Slik det ser ut nå med mange ung hunder i fylket, blir det nok behov for kurs fremover.

Det ble avholdt fylkesmesterskap i Leksvik i klasse 3 sammens med Nord-Trøndelag. Fylkesmesterskap i klasse 1 og 2 ble avholdt i Verdal også det sammens med Nord- Trøndelag.

Fylkesmester 2017 ble Kåre Ola Botnan med hunden Cru og fylkeskampen ble vunnet av Nord- Trøndelag.

 

NM Fosen 2017 

Dette arr. var noe større enn det vi vanligvis er vant til, og tok derfor endel tid. Men med velvilje og motiverte dugnadsfolk som stilte opp. Noe vi er både glade og stolte over. S-Trøndelag stilte med tre ekvipasjer.

- Kåre Ola Botnan med Cru og Maggi

- Stig Rune Størdal med Boss.

Kåre Ola Botnan med  Maggi kom på 31.plass og 41. plass med Cru, desverre ingen finale plass. Stig Runar Størdal kom på en 17. plass innledende og akkurat ingen finale plass. Men da en av finalistene Aira forsvant, rykket Stig Runar Størdal opp på kort varsel med Boss. Sporty gjort :) og endte på en 14.plass.

Vi vil benytte anledningen til å berømme Stig Runar og Svein Helge Herrmann for god organisering og ledelse. Generelst stor takk de som stilte som dugnadsfolk. Dette ble et bra gjennomført NM, takk til flinke folk!! :)

Det ble arr. Norges serie prøve på Oppdal helga 14-15 okt. 2017. En stor takk til Oppdal gjeterhundnemd for et meget bra gjennomført arr.

Når det gjelder hjemmesia vår har vi fortsattforbedrings potensiale.

 

Rennebu/Klæbu/Soknedal/Singsås 12.feb. 2018

Styret STGL