Regler for Norgesseriefinalen


Etne, Hordaland

28.-29.oktober 2023

Informasjon om prøven

Veibeskrivelse: Litledalsvegen 328, 5590 Etne
Overnatting: Etne Camping, Føniks Hotell
Kontaktperson: Frode Handeland | ahandel2@online.no | 41215083

Startnummer hentes i sekreteriatet før dommergjennomgang lørdag og søndag.


Hoveddommere: Patrik Hagelbrink

Patrik Hagelbrink er 51 år, holder til rett utenfor Helsingborg i Sverige. Patrik har drevet med gjeterhundkonkurranser sinden 2011, og dømt gjeterhundprøver siden 2021. Han ser frem til å komme tilbake til Norge igjen å dømme.

Meddommer: Knut Jørgen Oseberg

Knut-Jørgen Oseberg, 47 år gammel. Knut-Jørgen har vokst opp i Syvde. Idag bor han og samboeren i Bretanusgarden på Lepsøya, utenfor Ålesund, og driver med sau og gjeterhund. De har 80 vinterforet NKS, og 120 villsau. Knut-Jørgen jobber som yrkesdykker utenfor gården. 

Knut-Jørgen har drevet med gjeterhund siden 2002. Han bruker selv hundene sine i det daglige arbeidet på gården, i tillegg til å konkurrere med de. Han er også utdannet som både instruktør og dommer via NSG. 
 
Knut-Jørgen gleder seg til å være dommer under Norgesseriefinalen, hvor han får sett og dømt de beste gjeterhundene i Norge i aksjon!

Oppmann: Job Normann Nedrebø

Job Normann Nedrebø er 64 år gammel. Job har ca. 200 vinterfora sauer, og holder til på tidligere Finnås Prestegard i Bømlo Kommune. Han jobber til daglig som bygg og prosjektansvarlig i Bømlo komunale eigedomselskap AS.

Job overtok gården i 2005, og har siden da hatt 3-5 gjeterhunder, som han har brukt i drifra til gården. Han har for tiden tre voksne hunder som går i klasse 3 nivå, og en valp som er under opplæring. Han er med å deltar årlig på de lokale konkurransene i området.


 

Banen:

Lørdag

Dommergenomgang kl .08:15 - 
Prøvehund Så fort det er lyst
Første start kort tid etter prøvehund.

Startliste Lørdag

Resultater Lørdag

 

*Med forbehold om feil

Søndag:

Dommergenongang 07:30. 
OBS - Husk at klokken stilles i natt.
Første start så fort det er lyst nok.

Startliste Søndag

Resultater Søndag

LIVE Stream

*Med forbehold om feil