World Sheep Dog Trials har tradisjonelt vært arrangert i Storbritania, men i 2017 blir VM for første gang arrangert i Nederland. VM arrangeres hvert 3. år.


2017 - Nederland

VM blir arrangert i Amsterdam, Nederland og Norge stiller med 15 deltagere + 2 young handlere.
Artikkel om VM 2017


2014 - Scotland

VM ble arrangert i Tain, Scotland og denne gangen vant Michael Shearer med hunden Bob. Her kom to nordmenn til finalnen; Jaran Knive med Bea og Jo Agnar Hansen med Sisko. Jaran og Bea kom på en 4.plass og Jo Agnar og Sisko kom på 7.plass.


2011 - England

VM ble arrangert i Cumbria i England og vinner denne gangen var James McGee med hunden Becca fra Irland. Denne gangen lykkes ingen Nordmenn å komme til finalen.


2008 - Wales

VM ble så arrangert i Llandelio i Wales, og igjen vant Aled Owen men denne gangen med hunden Roy, som er sønn etter Bob. Karin Mattsson klarte å kvalifisere seg med hunden Sammie til finalen for Norge. Sammie og Karin endte på en 7.plass.


2005 - Irland

VM ble andre gang arrangert i Tullamore, Irland, og her vant Gordon Watt fra England med hunden York. Det var ingen nordmenn som klarte å kvalifisere seg til finalen den gangen.


2002 - Wales

VM ble arrangert i Wales første gang, og vinner ble Aled Owen fra Wales med hunden Bob. Kun en Nordmann kom til finalen den gangen, og det var Jaran Knive med hunden Lyn. Jaran og Lyn endte på en 9.plass.


Hjemmesiden til VM.


Norske Landslaget


Tidligere vinnere av VM:


Tidligere Young Handler vinnere